ALUMINIUM RAMEN: ENERGIE-EFFICIËNTER DAN U DENKT

De term ‘energie-efficiëntie’ wordt tegenwoordig door veel individuen en bedrijven gebruikt. Dit kan worden toegeschreven aan een hervonden liefde voor het milieu in een wereld waar duurzaamheid de vraag is. De term energie-efficiëntie verwijst naar het gebruik van minder energie zonder concessies te doen aan kwaliteit of service.

We lopen momenteel het gevaar een overmaat van de natuurlijke hulpbronnen van de planeet te verbruiken, belangrijke habitats te vernietigen en de lucht die we nodig hebben om in te ademen te vervuilen. Hoe kunt u energie-efficiënte oplossingen implementeren in uw huis of ontwikkeling? Wij hebben een simpel antwoord voor u: koeler in de zomer en warmer in de winter. Energiezuinige aluminium ramen zijn de oplossing. We kunnen een focus leggen op de ramen die we gebruiken in onze huizen of ontwikkelingen.

Ze spelen een cruciale rol bij warmteverlies en -winst in huis. Tijdens de koude wintermaanden kan bijna de helft van het warmteverlies afkomstig zijn van ramen, terwijl in de zomer circa 90% van de warmtewinst afkomstig is van ramen. Energiezuinige aluminium ramen zijn de oplossing om uw huis in de wintermaanden warmer en koeler te houden. tijdens het zomerseizoen.

www.directkozijnen.com